tiistai 29. lokakuuta 2013

Viihdetaiteilija pukujalokivien säihkeessä

Loppuvuodesta 2013 viihdetaiteilija Sheila näkyy lavoilla loistavampana ja upeampana kuin koskaan. Kaikki ei ole ollut kuitenkaan itsestään selvää ja näyttävyys on vaatinut työtä ja tekijöitä. “Antti Taipale on vuonna 1984 syntynyt viihdetaiteilija, jonka tunnetuin hahmo on Sheila.” Lähde: www.sheila.fi


Vuosien työn tuloksena ja ammattilaisten yhteistyönä on syntynyt se laatu ja näyttävyys jota voimme ihailla mm. Teatteriravintola Kahdessa Kanassa sekä Presidentin Teatterisalissa tulevana pikkujoulukautena.


Antti Taipale käyttää produktioissaan ja hahmoissaan tinkimätöntä osaamista useiden ompelijoiden voimin. Laadusta tinkimättä. Loisteliaammaksi tähden tekevätkin tuhannet akryylikivet, Swarovskin strassit sekä imitaatio strassit. Paljetit, paljettikankaat sekä strassiverkot ja -nauhat. Huomiota on kiinnitetty myös asujen leikkauksiin, ompeluun sekä kankaisiin ja näiden väreihin. Esillä näkyvää kokonaisuutta mietitään monilta tahoilta ja lopputulokseen on päästy työllä.


Juhlissa näyttävyyttä haetaan usein asuilla ja koruilla. Asukokonaisuutta tukee valoissa säihkyvät kivet nykyään yhä useammin, vaikka esiintyvillä taiteilijoilla, tanssijoilla ja useilla taiteellisten lajien urheilijoilla kivettäminen on ollut jo pitkään tuttua.


Tauno Ahola, 050 3500 997
tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti